Onze tevredenheidsgarantie

Ieder bij Spreadshirt (levering van de artikelen van De Textiel Koning worden verzorg door Spreadshirt) besteld artikel is een unicaat dat heel persoonlijk voor jou wordt gemaakt. Daarmee onderscheiden we ons van de gebruikelijke webshops. Geruilde producten kunnen we niet gewoon terug leggen en opnieuw verkopen. Toch willen we dat je met je bestelling helemaal tevreden bent. Daarom profiteer je onafhankelijk van de reden van onze:

30 dagen omruilgarantie

Ruil je product binnen 30 dagen vanaf de besteldatum om als het artikel niet past, het je niet bevalt of om welke reden dan ook het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. We bieden je altijd de volgende opties aan:

  • omruilen tegen nieuwe waren
  • omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling
  • terugbetalen van de aankoopprijs in zoverre het bestelde product niet door jou persoonlijk is ontworpen. In de meeste gevallen niet mogelijk.

Voordat je iets naar ons terug stuurt, neem je contact op met ons vriendelijke service team en houd je hiervoor je bestelnummer bij de hand welke je in de bevestigingsmail terug kan vinden.

Zo kun je reclamaties voorkomen

1. Bestel eerst 1 stuk als proef voor een grotere bestelling

Als je een bestelling voor jou en je team plant en je niet zeker weet welke maten, welk model of welke kleuren je moet nemen, bestel dan eerst een onbedrukt artikel om te testen. Deze kunnen we zonder problemen omruilen. Ook een enkel bedrukt shirt om de drukkwaliteit te testen ruilen we graag om als het niet bevalt tegen een tegoedbon of een nieuw artikel. Zo help je mee het milieu en de grondstoffen te sparen.

2. Bekijk direct je bevestiging per e-mail

Als je een schrijffout hebt gemaakt of per ongeluk het verkeerde design hebt uitgekozen, volg dan de link in de e-mailbevestiging en annuleer de bestelling onmiddellijk voordat hij bedrukt wordt. Vervolgens kun je de bestelling opnieuw opvragen, wijzigen en opnieuw verzenden.

3. Plan genoeg tijd in

We zijn weliswaar heel snel, maar we kunnen niet garanderen dat je bestelling al morgen bij je wordt bezorgd. Soms zijn er problemen met een design, soms zijn sommige producten niet op voorraad. Als je bestelling niet op tijd voor een verjaardag, een bruiloft of een afscheidsfeest voor een collega aankomt, is dat helaas geen reden voor teruggave.