Levertijd & bezorgkosten

Standaard
Het volgen (track & trace) van je zending is niet gegarandeerd, mogelijk wordt je bestelling per brievenpost verzonden. Levertijd afhankelijk van bestelde producten.
Premium
Het volgen van je zending is gegarandeerd. Levertijd afhankelijk van bestelde producten.
Express
Zending traceren en gegarandeerde leverdatum, voor als je haast hebt ūüėČVerzending met UPS.¬†Levertijd afhankelijk van bestelde producten.
Hoe je kunt helpen een bestelling op tijd te kunnen versturen:
  • Volledige ontvangst van betaling op onze rekening (bestellingen met vooruitbetaling)
  • Volledige en geldige betaalgegevens (bestelling per automatische incasso, credit card)
  • Correcte referentie (bestelnummer) op overschrijvingsformulier
  • Volledig lever- en factuuradres
  • Juridisch en technisch correcte motieven

Wijzen van verzending

Standaard verzenden: Bij standaard verzenden is het kunnen volgen van je zending niet gegarandeerd. Iedere bestelling die in een A4-envelop past, verzenden we als brief zonder tracking-nummer. Zo kan de postbode je artikel ook bezorgen als je niet thuis bent. Bestellingen die groter zijn worden als pakje verzonden en krijgen wel een tracking-nummer.

Premium verzenden: Als je de verzendwijze premium (indien beschikbaar) kiest, krijg je in ieder geval een tracking-nummer om je verzending te kunnen volgen, onafhankelijk van de afmeting en het soort verpakking.

Express verzenden: Met onze snelste wijze van verzenden, express, is de tracking natuurlijk ook gegarandeerd, onafhankelijk van de afmeting en de soort verpakking.